Ascultă mixul lui Sorin Lupașcu înregistrat pentru feeder live. Vinyl only!

Ascultă această incursiune în muzica anilor ‘80 înregistrată de Sorin Lupașcu pentru feeder live. Vinyl only! ‘80‘s only!

Săptămânile trecute am revăzut video-ul cu Sorin Lupașcu mixând viniluri și benzi de magnetofon în 1983 la Disco Ring din Costinești, ceea ce ne-a trezit o mulțime de amintiri și un brusc interes pentru muzica și viața din anii ‘80.

De multă vreme eram curioși să auzim ce se asculta în Romania în anii ‘80, cum se mixa ce tehnici se paracticau. Perspectiva lui Sorin Lupașcu asupra muzicii pare una cu totul aparte. Nu știam la ce să ne așteptăm, așa că ne-am hotărât să le facem o vizită celor de la Manasia, care l-au invitat de două ori să pună muzică. Ambele seri cu un succes de nedescris. Cumva și normal pentru o persoană care de peste 35 ani are muzica ca pasiune și subiect de studiu.

Este interesant că în timpul serii Sorin Lupașcu povestește la microfon lucruri despre discurile pe care le pune, iar relația dintre public și dj devine super apropiată și prietenoasă. Am reușit să înregistrăm 45 de minute din prima parte a setului care a durat până dimineață. Se aude tot contextul, discuția, mașina de fum și mingea de ping-pong.

Din colecția de peste 2000 de viniluri, Sorin Lupașcu a selectat o serie de hit-uri ale anilor ‘80, însă ne-a pus și câteva piese recente, dintre preferatele lui, cum ar fi Eminem – Curtain Call.

Ascultă acest fragment din istoria muzicii anilor ‘80 înregistrat de Sorin Lupașcu pentru feeder live. Vinyl only! Îți lăsăm plăcerea să descoperi tracklist-ul:

 

Sursă articol: http://www.feeder.ro/2018/04/10/sound-sorin-lupascu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *